MUSIC FROM AUSTRALIA

 

Justice Crew - Var från början en dansgrupp som tävlade år 2009 i World Hip Hop Dance Championsship och hamnade på 14onde plats. År 2010 ställde de upp i Australia's Got Talent och vann allt. Efter det rullade karriären på och de släppte sin debutsingel "and then we danced". Jag älskar den här låten, den går på repeat hos mig! 

Nathaniel Willemse - Är en sångare och låtskrivare som blev känd år 2012 då han var med i den fjärde säsongen av X Factor Australia. Han hamnade på sjätte plats. Den 27 September 2013 släpptes hans andra singel "You". Jag totalälskar hans röst och den här låten, så bra. Mmmhm
 
Guy Sebastian - Var den första som vann Australian Idol år 2002. Han har släppt 6 albums, en hel rad av singlar och efter en framgångsrik musikkarriär på 7 år så släppte han sitt första samlingsalbum "twenty ten". Han har jobbat med många kändisar bland annat, Jordin Sparks, Lionel Riche och Lupe Fiasco. Mellan 2010-2012 så satt han som domare i X Factor Australia. Denna låt går på repeat hemma hos oss, så glad och skön låt. 

Bonnie Anderson - Vann första säsongen av Australia's Got Talent och släppte nyligen denna singel. Catchy! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!