Jag ska bekänna en sak.


JA, jag saknar mitt hår. Men jag ångrar mig inte att jag klippte av det! Det är skillnad. Bilderna är från hösten 2010, så det är lite gamla..

All I see is glitter

pic: okänt
Jackan är sjukligt snygg. Vill ha något riktigt glittrigt så jag kan känna mig som en discokula. Heheheh.

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.


Skolveckan har varit full va uppsattser. Jag är ännu inte klar med dem därför blir det att jag ska isolera mig hemma hela helgen och bara skriva skriva skriva. Låter ju skitkul. Veckans höjdpunkt var Stockholm som jag besökte igår. Ju mer jag hänger i vår kära huvudstad ju mer gillar jag den. Men efter stockholms vistelsen resulterade en sämre fredag. Har legat i soffan hela dagen och sätt på HIMYM, jag har inte orkat röra mig ett skvatt. Nästa: tillbaka till soffan och slå på säsong 6. Life is good.

I only miss you when I`m breathing

pics: weheartit
Hård kväll igår så idag ska jag mysa ner mig i sängen med en laptop och.... plugga. Ja, plugga.

Versace for h&m


pics: H&M.
Idag släpptes kollektion som Versace har designat för H&M. Vad tycker ni om den? För mig föll inte så mycket in i smaken och så är det inte precis mina priser heller. Så det blir inget köp för mig.

Come with me, there's a world out there that we should see

pics: 1,5 år sedan.
Jag har suttit och kollat på gamla bilder. Dessa bilder är från andra skoldagen i ettan. Haha jag minns att jag var SJUKT nöjd med mitt hår. Så fort jag har fått lite längre hår så ska jag lockpermamenta det. Det är så snyggt med lite vågigt hår.

I'm addicted and I just can't get enough


pic: okänt
Har suttit och kollat på den här bilden i flera minuter nu. Hon är så snygg!! Såhär skulle jag vilja se ut en vårdag! Måste skaffa en transparent kjol alltså. SÅ snyggt.

If you are first you are first. If you are second, you are nothing


pics: från somras.

Min morgon

Idag har jag sovmorgon till 12.40 (!) Det har varit otroligt skönt att få sova ut, äta frukost i lugn och ro och även läst några sidor ur "Elsas Hemlighet". Nu ska jag börja fixa mig och sen iväg till skolan. Jag har bara två lektioner idag, så kan dagen bli skönare? Nä tror inte det. Peace out.

I got a hangover, I've been drinking too much for sure


Såhär har jag känt mig idag, men det gör faktiskt ingenting för jag hade grymt roligt igår. Tack alla!

I'm gonna take my tears and drink tonight


Ikväll är mina kompisar från fastlandet här så tänkte hänga med dem, vad vi gör och vart vi hamnar vet jag inte. Time will tell. Peace out.

If you don't live for something you'll die for nothing

skjorta ♦ vila.
Har letat efter något ormmönstrat ganska länge så igår när jag såg den här på rean så slog jag till direkt. Den är ju nästan perfekt! Skjortan matchar jag med skinnbyxor.

Is anybody out there? It feels like I'm talkin to myself

pics: av mig.

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE

pics: från i somras.
Jag tog bort min gamla blogg helt spontant, kanske ganska taskigt då många av er undrade vart jag tog vägen. Men jag kände mig mätt på allt bloggande. Jag ska inte ljuga, men det har varit skönt att inte tänka på bloggen hela tiden. Nu känner jag att jag vill börja blogga igen, men jag kommer uppdatera när jag har lust/tid/ork osv. Vill inte känna någon press att jag måste.

BACK ON TRACK

Då kör vi igen då. Känns bra att börja blogga igen, faktiskt.