NY BLOGG!!!! www.modeflickan.se/alexandrasahlen

Då var det dags att flytta. Jag har fått äran att få börja blogga på modeflickan.se och jag tror det här kommer bli grymt! Sååå min nya blogg hittar du på www.modeflickan.se/alexandrasahlen!!! Jag har flyttat över alla bloglovinpremuranter så ni behöver inte ändra något. Puss!

DON'T BLAME THE PARTY

Igår var det lite fest i brisund, vi hade en mysig sommarkväll. Men vart inte så taggad efter jag blivit nerkastad i poolen med kläder, klocka, smink, ALLT (HAHA) så förblev nykter. Så när alla drog ut på krogen drog jag hem och sov, men lika bra det eftersom jag är jättesjuk och behöver vila. Så har legat i sängen hela dagen, ganska skönt faktiskt. 

THE WAY YOU MAKE ME FEEL


Tröja från H&M. 

BÄTTRE MORGON

Kolla vad min mamma överraskade mig med imorse! Har jobbat mycket det senaste dagarna och är svinsjuk. Men det är bara att kämpa på! Börjar jobba snart men innan dess så ska jag visa ett nytt inköp. Hehe. 

HOPE

Förlåt för att uppdateringen har varit kass men jobbar nu varje dag mellan 14.00 till 00.00. Sen så har det varit massor av invigningar här på Gotland så bloggen har fått lida lite. Men imorgon kommer det börja hända nya saker på bloggen så det ska bli intressant. Ha en fin dag!