ASK ME WHATEVER YOU WANT

Gammal bild från i vintras, tagen av Johanna
Vi kör en liten frågestund, ni är lite dåliga att kommentera så hoppas ni kommer med massor av frågor! Så väljer jag ut några. Puss 

HEALTHY CUPCAKES

Såg att Hanna Friberg hade tipsat om nyttiga cupcakes så var tvungen att tesa. Såhär blev dem, goda var de också! Muuums. Dock blev allt fel när vi skulle baka så vi gjorde vårt egna recept typ sen har vi inte heller lagt fyllningen på toppen utan i cupcakesen... Men som sagt, de var goda iallafall. 

TRILL IT

DAGENS ♦ T-Shirt - H&M / Halsband - thisstyle.se / Skinnjacka - Cubus / Skor - Nike Air Force / Keps - jfr.se 
Hej! Precis när jag och Johanna skulle börja fota så började det spöregna så vi tog dessa på en minut ungefär, men några blev bra iaf! Vi gick en runda på stan och sen drog vi hem till mig och bakade cupcakes. De blev jättegoda, ska visa er dem sen! 

GOLDEN LION

Sjukt tufft halsband från thisstyle.se

TAKE ME FROM THE CITY, LET'S GO FOR A RIDE

Hej alla! 
Mitt liv är inte speciellt intressant för tillfället så har inga bilder eller något att visa er så därför får de bli två bilder från i våras som duktiga Johanna har tagit. Var verkligen svinkallt den dagen... och det blåste fett mycket. Men kul var det! Apropå Johanna, ska träffa henne imorgon och vi tänkte baka cupcakes. Har suttit hemma sen i Torsdags och bara pluggat körkort så ska bli roligt att göra något annat än det. 

V-RINGAT

Var på stan idag och träffade Linn en stund, då fick jag med mig denna tröja som är så snygg. Jag vet mamma att jag ska sluta köpa kläder... Haha. Men den här var jag tvungen att köpa, passar perfekt på sommaren och på fest. Så den får hänga med down under. 

FÖRENADE ARABEMIRATEN 2012

I brist på annat så bjuder jag på lite härliga bilder från Dubai. Jag var där i början av 2012 med min mamma, vi hade snackat länge om att åka dit och äntligen så blev det av. Vi var både i Fujairah och Dubai, det sist nämnda var verkligen otroligt. Inte som någon annan stor stad, jag blev helt kär och ska garanterat tillbaka. Innan jag hade bestämt mig för vart jag skulle dra efter studenten så stod det mellan Australien och Dubai, så någon gång efter Australien får det bli Dubai!! 

Dubai är väldigt lyxigt, fina byggnader och hotell överallt. De har (hade?) världens största shoppingcenter med 2000 butiker. Det är nog anledning varför jag inte shoppade någonting där, det fanns för mycket. Dock var det här 2012 så hade jag varit där iår hade jag nog shoppat för mycket, det är sjukt hur mycket man kan ändras på ett år.. Iallafall, de har några av världens lyxigaste hotell och självklart ska de då ha världens högsta byggnad, burj al Khalifa. Allt med Dubai är lyx, kanske därför jag gillar det så mycket. Hehe. Men även för att folket där är väldigt trevliga och hjälpsamma. 

34 DAYS LEFT

Mitt liv är inte så intressant just nu därför blir det gles uppdatering. Jag har blivit någolunda frisk så idag var jag på gymmet för första gången på länge, kändes sååå skönt. Ska forsätta tills jag åker! 34 dagar kvar nu... Jag personligen tycker det är en evighet haha. Men tiden lär gå fort. 

MK

Inför resan behöver jag ett datorfodral och en kameraväska. Så satt och surfade lite på internet och hamnade på apples hemsida där de säljer Michael Kors. Den där plånboken och väskan har jag velat haft såååå länge. Är verkligen superledsen över att jag aldrig hittade en Michael Kors affär i USA. Hade jag inte åkt till Australien hade jag nog köpt plånboken, dels för att jag behöver en ny och den är så förbaskad snygg, passar till iphonen också. Men nu har jag lovat mig själv att inte köpa massa onödiga saker innan resan och till Australien kommer jag inte heller ta med mig dyra saker, de enda kommer bli dator, kamera och iphone. Klockor och fina kläder och skor kommer få vänta hemma! 

HATT FNATT

DAGENS ♦ Hatt - Bik Bok / Kjol - Gina Tricot / Solglasögon - Forver 21 / Väska - DMretro
Såhär har jag sett ut idag när jag har traskat runt på stan. Jag har sålt lite kläder och så köpte jag lite nödvändiga saker. Nu har jag ätit och tänkte dra och kolla på resväskor med pappa. Spännande! 

LAZY SUNDAY

Förlåt för utebliven uppdatering igår men hade fullt upp med att rensa min garderob och färga håret. På kvällen drog jag ut med ett gäng kompisar. Det var trevligt! Så idag har jag mått som förtjänat... Jag har sovit lite, ätit grillat kött och ser nu på Devious Maids och käkar godis. Det är en ny serie som jag har börjat följa, det är samma regissör som gjorde Desperate Housewives och jag äääälskade den serien. Så Devious Maids har helt klart blivit en favorit. 

SAKER ATT GÖRA INNAN AUSSIE

Här ser ni min lista över saker jag behöver göra innan jag åker, idag är det bara 44 dagar kvar innan vi lyfter mot varmare breddgrader. Men jag har lite att stå i innan dess, speciellt det där jäkla körkortet. NU ska jag ta tag i det alltså haha. Sen när jag ska packa.... det kommer bli kaos. Jag hatar att packa och nu vet jag inte ens hur länge jag kommer att vara borta. Det kommer vara omöjligt att välja kläder! 

SURPRISE MOM

Hej alla! 
Idag tog jag en PW till affären för att handla lite mat. När jag kom hem igen gjorde jag en fräsch vattenmelon slush med lite kokos flakes och hallon på toppen. Till det gjorde jag en sallad som innehåller babyspenat, advocado, räkor, tomat, gurka, fetaost och citron. Recepetet har jag tagit av Ida Warg (hon har så mycket bra tips) Till det gjorde jag en enkel salladsdressing som består av lite vinäger, olivolja och italiensk salladskrydda. Allt detta gjorde jag till min mamma som kom hem från Ukraina idag. Hon blev så förvånad, haha älskar att fixa överrasknigar. Det smakade verkligen jättegott och kändes mycket fräscht. 

SHOP UNTIL YOU DROP

Tröja - Bik Bok 
Var inne på Bik Bok härom dagen och sååå mycket fint de har fått in, har inte varit på stan på ett bra tag så har missat massor. Även fast ekonomin inte är så bra just nu så köpte jag denna tröja som jag älskar, och ett matchande halsband och armband. Väldigt nöjd! 

GLITTER NAILS


Hade tråkigt härom kvällen (ovanligt..) så bestämde mig för att pyssla om mina naglar lite. Det här är inte riktigt min stil när det kommer till naglar men tyckte ändå det blev sjukt snyggt. Roligt att testa något annorlunda med! Nagellacket jag använde mig av kommer från Victoria Secret och håller sjukt bra! 
 

USA 2013

Den 17 Juni åkte jag till USA med min pappa och bror. Vi åkte till Missisippi där mina kusiner bor. Har varit i USA en gång innan för att hälsa på dem men då bodde de i Florida. Lite bättre ställe tycker jag. Men Missisippi var ändå coolt på sitt sätt, det fanns typ inget att göra där och det var äckligt varmt i luften. De bodde mitt i en skog så fanns inga hav eller pool. Gissa om jag längtade hem då, haha. Men syftet med resan var att umgås med kusinerna så man var ändå aldrig rastlös. 

Efter några dagar gjorde vi en roadtrip till Memphis, påvägen dit hämtade vi upp min kusin som pluggar på universitet. Det var också en väldigt liten stad men fanns en hel del att göra, vi besökte Sun Studio där Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis mfl började sin kariärr. Vi åkte även förbi Elvis hus. 
Sen åkte vi neråt mot New Orleans. Det var en större stad och påminde mig ibland om New York. Där gick vi på spökvandring och kollade in staden osv. Shoppade gjorde jag inte så mycket eftersom jag tycker alla bra affärer finns i New York eller LA. Men Victoria Secret finns typ överallt där så spenderade en hel del där men även på Forever 21, Apple, Footlooker osv. Det bästa med USA är allt är så otroligt billigt. 

Under tiden jag var där tog min kusin som är 97a körkort, helt sjukt hur lätt de har! Fick även följa med henne till high school. Så ja, förra gången jag var i USA var jag mer som en turist, bodde på hotell, var på turistställen osv. Men nu fick man mer en inblick i hur det är att bo där. Så resan var rolig i säg och det är alltid roligt att träffa kusinerna igen! 

Efter 2 veckor så begav vi oss hem och det var nog det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Allt var bra när vi flög till Atlanta men där missade vi vårt flygplan som skulle ta oss till Paris. Vi hittade inte gaten och vi hade 40 minuter på oss så vi sprang runt som idioter men hann inte. Så efter mycket prat med personalen, som förövrigt var världens bästa fick vi nya biljetter och övernattning, gratis. Dock fick vi inte vårt bagage så vi var tvugna att sova i våra reskläder. Fräscht. Dagen efter tog vi planet hem till Paris och sen vidare mot Stockholm. När vi kommer till Arlanda hittar vi inte vårt bagage och det visar sig att det är kvar i Paris. Så får åka hem med mina kläder som jag haft i två dygn, inte borstat tänderna eller något. För att tillägga så dröjer det 1 vecka innan vi får vårt bagage. 

Oj, vad långt det blev. Men svårt att sammanfatta 2 veckor kort! 

 

I'M BACK

Hej alla! 
Har bestämt mig för att gå tillbaka till min gamla blogg och blogga. Nu när jag är arbetslös så har jag alldeles för mycket tid över så varför inte börja blogga igen. Det har hänt mycket sen vi skiljdes åt. Jag tog studenten i Juni, efter det åkte jag till Stockholm och gick på summerburst med Daniela. Direkt efter Stockholm åkte jag till USA med min familj. Så fort jag landade på svensk mark igen så började jag jobba. Även fast jag jobbat mycket i sommar så har jag hunnit med lite andra saker som att träffat vänner, festa och solat. Men nu som sagt är jag arbetslös, det var skönt de första dagarna efter allt slit i somras men nu börjar det bli väldigt långtråkigt faktiskt. Dock har jag åkt på världens förkylning nu så det är ganska skönt att bara ta det lugnt. 

Så, vad händer i höst för min del. Jo, jag har tänkt och funderat och enda sen högstadiet har jag varit fast besluten om att inte stanna på Gotland. Så den 20 Oktober drar jag till Australien med två sköna tjejer. Det är också en av anledningarna till att jag har börjat blogga igen, så att ni som vill där hemma kan följa min resa. 

Nu kör vi!!