WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN, WE DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME


DUBAI BY NIGHT

Nu när det regnar och är kallt hela dagarna så längtar man tillbaka till Dubai. Här får ni se några kvällsbilder från dubai. Första bilden är från Burj Khalifa och utsikten var fantastiskt. Jag längtar så mycket efter till Dubai, vill bara tillbaka dit. Underbar stad!  

MIDSOMMAR

Bilder från igår. Det var en helt okej Midsommar. Vädret förstörde faktiskt väldigt mycket. Så idag är hela min röst borta eftersom jag har blivit så sjuk. Men inte stoppar det mig för ännu en till utekväll. Hehe, ses i dimman! 

NOUBA

Jag har ganska komplicerad hud och har alltid haft problem med att hitta en foundation som verkligen passar mig. Men jag har äntligen hittat en från Apoteket. Har använt den några månader och den är såååå bra! Den är ganska dyr men det är de värt. Dock så har jag funderat på Sheer Covers mineralsmink. Har hört att det är väldigt bra. Är det någon av er som har testat deras mineral foundation eller mineralpuder? Isåfall, är det bra? 

CAUSE WE ALL FALL DOWN SOMETIMES

IDAG // PEPLUM TOP - H&M TREND // BYXOR - BIK BOK // VÄSKA - LINDEX // KLOCKA - UR & PENN

IT'S TRUE, LIFE WILL SMILE FOR YOU

Igårkväll var vi i Almedalen och myste lite med fika. Det var väldigt trevligt att träffa tjejerna efter helgen. Nu har jag nyss vaknat med och tänka dra ut för att steka lite för att sedan åka till bilskolan för att övingsköra. 


SUMMERBURST BABY



Några bilder från helgen! 
Helgen har varit så bra att jag får typ inte fram några ord. Jag har träffat så många nya underbara människor, lyssnat på house konstant och bara levt fullt ut. Nu är jag tillbaka på ön och jag vill bara göra om allt igen. Ni som inte gick på det, ni missade en del kan jag säga! 


NÄSTA: STOCKHOLM

Håller på att packa inför Stockholm imorgon. Jag hoppas att det kommer vara bra väder och inget regn!! 

SUMMER PARADISE

KVÄLLENS // TRÖJA - H&M // KJOL - GINA TRICOT // VÄSKA - LINDEX // SOLGLASÖGON - LINDEX

PURSUIT OF HAPPINESS

Pics: Jag och Ronja.
Vi är inne på sista skolveckan och det känns faktiskt ganska overkligt. Dock så är ju den här veckan en av de onödigaste veckorna. Varför får vi inte bara sluta istället för att springa runt och leka? Men iallafall, 3 dagar återstår till SUMMERBURST. Ni fattar inte hur taggad jag är. Nu hoppas jag bara på fint väder.

NELLY TREND

Kolla vad jag fick hem idag!! Så sjukt snygga. Från Nelly Trend för 499 kronor.

FIELDS OF GOLD

Idag har jag solat och tränat. Ingen speciell rolig dag.


I WILL LOSE MY MIND


UPPIFRÅN

Idag.


WE ARE YOUNG


WHITE

Det blev shopping idag, har inte shoppat på hur länge som helst. Lägger alla mina pengar på fest nu istället.... Inte ok. Men iallafall, väskan från Lindex och skjortan från BikBok.