BLUE MOUNTAIN

Äntligen lite bättre bilder i bloggen, på senaste har jag ju levererat mobilbilder men det är bättre än inget iallafall! Efter en trevlig kväll med pizza och lite drinkar så slocknade vi alla till Dumma mej 2 haha. Imorse drog vi till Blue Mountain, det kostade 35 dollar för att åka liftar och sånt. Helt klart värt pengarna! Det tråkiga dock var att det började spöregna efter två timmar så vi hade inte så stor lust att vara kvar så vi drog, men vi fick se det vi ville se. Vi såg the three sisters (första bilden), men att bara vandra runt där var magiskt. Riktigt fin natur. 

Nu är vi hemma i stan igen och jag sitter just nu på central station (ett köpcentrum) precis bredvid oss och snyltar internet. Haha! Det regnar ute så har inte så stor lust att göra något utan ska nog sitta här ett tag och bara fixa med allt. Det är mycket saker som händer just nu men det är så roligt!! Ha en trevlig dag Sverige. 
Postat av: Kent Sahlén

Verkligen snygga bilder. Det syns att du tagit dem med en riktig kamera. Visst var det skönt att komma ut i naturen efter dagar i stan, eller hur!

2013-11-16, 12:20:37 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!